Czy jest jakiś klient telneta, który mogę uruchomić na XE i który zadziała przez #FujiNet podłączony do sieci?
- Kilka(naście?) pudełek z klawiszami i światełkami. I jeden Vectrex, żeby nimi wszystkimi rządzić.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Generator okładek do kaset Nowy generator okładek na kasety magnetofonowe dla ośmiobitowych komputerów Atari od lexxa.
Nowa wersja emulatora Test7800 - 0.4.3 Eksperymentalny emulator konsoli Atari 7800 w nowej wersji 0.4.3 przynosi kluczowe poprawki w synchronizacji i wydajności.
Fujisan 1.0.3 Wydano nową wersję Fujisan, nowoczesnego frontendu do emulatora Atari800 z wieloma poprawkami i ulepszeniami.
Altirra 4.40 beta 19 Dziewiętnasta beta Altirra, najlepszego emulatora 8-bitowych komputerów Atari, już dostępna!
13. odcinek kursu programowania u Larka Larek wraca z kolejną, trzynastą częścią swojego popularnego kursu pisania gier na Atari.
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » #FujiNet i telnet - da (już) się?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy jest jakiś klient telneta, który mogę uruchomić na XE i który zadziała przez #FujiNet podłączony do sieci?
To byłoby ciekawe.. telnet i dostęp do świata MUDów na 8 bitowym komputerze.
No coś w ten deseń. Albo poczta przez Pine (tego bym chciał). Rozumiem, że nie ma... szkoda :-(
Jest na szwedzkiej stronie napisz.se ;)
Ja myślę, że soft się rodzi/urodzi za chwilę, nie wszystko od razu.
Poskładam swój egzemplarz, idzie zima, będzie czas, się pomyśli :)
Z tymi Szwedami to jest wieczny problem - albo nie umieją, albo nie mają czasu. Nie idzie się dogadać. Nie polecam.
No wiem, cytując klasyka "Szwed gada jakbyś żelazo piłował..." ;)
A nie było "jakbyś szkło ciął" ?:-)
No to zobaczmy :)
https://youtu.be/MsVePHg9WaQ?t=4092
Moj program chessNet, jest tak naprawdę klientem telneta rozbudowanym o dodatkowe funkcje :)
Wystarczy go okroić odrobinkę i nie trzeba pisać od zera.
To teraz tylko podlinkować na te szwedzkie strony i już każdy znajdzie :)
Proszę bardzo, tschak zrobił, wieść niesie, że pracuje nad ssh :)
https://www.youtube.com/watch?v=1EHIUTNfDtw
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » #FujiNet i telnet - da (już) się?
Wygenerowano w 0.052 sekund, wykonano 84 zapytań