Nadejszła wiekopomna chwila, kiedy trzeba zacząć rezerwować pokoje na Lost 2026. Zaczynamy:
1. dely - pokój 2 os. (czw/pt, pt/sob, sob/nd).
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Barbarian na Atari 8-bit wydany! Pełnoprawna wersja gry Barbarian od Vegi jest już dostępna na 8-bitowe Atari.
Giana Sisters zmierza na Atari 8-bit Shanti pracuje nad portem kultowej platformówki. Pierwsza wersja ma trafić na tegoroczny ABBUC.
VBXETERM 0.05 - terminal ANSI dla VBXE Najnowsza wersja emulatora terminala z obsługą standardu ANSI przez VBXE.
Gearlynx 1.2.9 Popularny emulator konsoli Atari Lynx doczekał się aktualizacji z funkcją przewijania i poprawkami.
Golden Axe na Atari: Nowy silnik Vegi Vega prezentuje szybki silnik dla portu Golden Axe, oferujący tryb dla dwóch graczy, muzykę Mikera i grafikę Gaspara.
atari.area forum » Zloty » Lost Party 2026 - zakwaterowanie
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nadejszła wiekopomna chwila, kiedy trzeba zacząć rezerwować pokoje na Lost 2026. Zaczynamy:
2. lewiS + krap - pokój 2 os. (śr/czw, czw/pt, pt/sob, sob/nd).
Ok, a jakie są opcje - gdzie jest zakwaterowanie (DW Turysta)? i ilu osobowe pokoje? Jaki koszt?
Kiedy 9 dni temu skontaktowałem się z Waskiem w sprawie rezerwacji noclegu w Turyście, odpisał mi, że nie może mi zarezerwować dwójki, bo "chciałby mieć ich 50, wtedy mógłby mi jedną dać" (gdyż jedynki w Turyście nie występują, ale byłem gotów wziąć dwójkę, wiadomo, wtedy zawsze można przygarnąć kogoś, kto nie ma rezerwacji).
Zrozumiałem z tej odpowiedzi, że wszystko jest już zajęte.
Jeśli natomiast lista rezerwacji otwiera się dopiero teraz, to rozumiem, że nic nie jest zajęte - wobec tego powstaje pytanie, dlaczego 9 dni temu w Turyście miejsc nie było, a teraz są.
może należy sprawdzić kalendarz imprez kościelnych
może należy sprawdzić kalendarz imprez kościelnych
I co z tego sprawdzenia miałoby wynikać? Kościół od 20 kwietnia odwołał jakieś święto, które miało być celebrowane w Licheniu w dniach 9-12 lipca?
Tam jeszcze odbywają się jakieś zjazdy AAA i innych sportowców.
Kiedy 9 dni temu skontaktowałem się z Waskiem w sprawie rezerwacji noclegu w Turyście, odpisał mi, że nie może mi zarezerwować dwójki, bo "chciałby mieć ich 50, wtedy mógłby mi jedną dać" (gdyż jedynki w Turyście nie występują, ale byłem gotów wziąć dwójkę, wiadomo, wtedy zawsze można przygarnąć kogoś, kto nie ma rezerwacji).
Zrozumiałem z tej odpowiedzi, że wszystko jest już zajęte.
Jeśli natomiast lista rezerwacji otwiera się dopiero teraz, to rozumiem, że nic nie jest zajęte - wobec tego powstaje pytanie, dlaczego 9 dni temu w Turyście miejsc nie było, a teraz są.
Bądź precyzyjny. Skontaktowałeś się w sprawie rezerwacji jedynki, odpowiedziałem, że nie ma. Ty, że to możesz wziąć dwójkę. I ja rzeczywiście, gdybym miał 50, to jedną bym Ci dał. Ale nie mam tylu. Więc będę dwójki przydzielał małżeństwom czy parom, tak jak do tej pory.
I absolutnie wyjątkowo przydzielę taką dwójkę pojedynczo osobie, która ze wzgl. zdrowotnych chce mieszkać sama.
Gdzie w tym wszystkim Lewis i Krap? Ja im pod pierzynę nie zaglądam ;p A poważnie, to zawsze pierwszeństwo mieli ci, którzy byli wcześniej i oni są podczas każdej edycji, mają swój wkład w imprezę i to też jest jakaś forma podziękowania.
Ja też bym chciał spać w Turyście, żeby daleko nie chodzić, ale nie zabiorę miejsca bardziej potrzebującym.
Bądź precyzyjny. Skontaktowałeś się w sprawie rezerwacji jedynki,
Nie jest to prawdą. Skontaktowałem się z Tobą w sprawie rezerwacji nie jedynki, lecz JEDNEGO MIEJSCA. Cytuję dosłownie (nawet z zachowaniem pisowni):
"masz jeszcze może noclegi w turyście? potrzebuję 1 miejsca od środy (4 noclegi). dzięki"
Na to dowiedziałem się, że "nie mam pokoi jednoosobowych w Turyście", a na propozycję, że wezmę wobec tego dwójkę - z treści tego wątku wnioskuję, że spełniłem tym samym (acz mimowolnie) podany przez Ciebie powyżej warunek "bycia wcześniej" - sprzedałeś mi Ezopowy tekst, z którego - zakładając uczciwość rozmówcy - można było się domyślić, że miejsc nie ma.
Obecnie natomiast są.
Wkład w imprezę? Od lat płacę Ci wejściówkę w kwocie, której żądasz w dniu rozpoczęcia party, nie robiąc tańszych przedpłat. Skoro to nie jest wkład, namyślę się nad potrąceniem nadpłaty.
Jeśli zależało Ci na miejscu wyłącznie a nie pokoju jednoosobowym, bo tak zrozumiałem pytanie (co chyba wynika z mojej odpowiedzi a Twoja utwierdziła mnie w tym przekonaniu), to masz zarezerwowane miejsce od środy do niedzieli.
Wielokrotnie tłumaczyłem, że lepsze dla imprezy są wcześniejsze, niższe wpłaty, bo wiem jaki mam budżet i na co nas stać. Jeśli tego wcześniej nie wiedziałeś, to uznaję, że od teraz wiesz. Wcześniej oznacza, że nocowali tam w poprzednich latach. Wkład może być nie tylko finansowy. I nie, niczego nie żądam.
Wcześniej oznacza, że nocowali tam w poprzednich latach.
No tak, nocowałem w Turyście w poprzednich latach. Spełniam zatem, póki co, wszystkie warunki, które stawiasz, jak się wydaje.
No to jest ta rezerwacja dwójek czy nie? I jaka jest cena?
Dwójki dla par.
Można zebrać ekipę 3-4 ludzi i zarezerwować cały pokój - ale rezerwuje konkretna osoba, więc jeśli ktoś się wykruszy, to musi sama znaleźć zastępstwo itede.
Można też się zgłosić do zbiorowego, tak jak Draco.
dwójka - 190 zł
trójka - 220 zł
czwórka - 260 zł
miejsce w piątce - 56 zł
cena za noc, minimalnie 3 noce
Ja rezerwując ostatnio pokój "dla NG" wyszedłem jak Zabłocki na mydle, to już tego błędu nie zrobię i poproszę tylko o przygarnięcie mnie do dowolnego pokoju.
proszę zarezerwować:
3. Sebaloz, Dante, trzecia osoba - pokój 3 os. (czw/pt, pt/sob, sob/nd).
proszę zarezerwować:
3. Sebaloz, Dante, trzecia osoba - pokój 3 os. (czw/pt, pt/sob, sob/nd).
Pokój śmierci znowu się szykuje ;)
Jakby coś, to jeszcze w Starej Gorzelni są wolne miejsca. Wyższy standard, świetne jedzenie, parę kroków w prawo od Turysty.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Lost Party 2026 - zakwaterowanie
Wygenerowano w 0.037 sekund, wykonano 41 zapytań