Nie często piszę w kategorii bałagan, lecz tym razem muszę. Ostatnio rzadko jestem na forum bo uległem poważnemu wypadkowi. Na jednym z treningów całkowicie zostały mi zerwane wiązania krzyżowe i poboczne w kolanie. Początkowo miałem gips, teraz jakąś konstrukcję tytanową. Na sztywno będę jeszcze 6 tygodni. Pod znakiem zapytania staje więc mój wyjazd do Trencina. Jeśli jakimś cudem (czyli wypadkowa zdrowia nawet namiastkowego plus kasa ( dużo kasy poszło na zabiegi)) pozwolą mi tam dotrzeć nie wystąpię w meczu przeciw "C=" co boli mnie również jak kolano. SPORT TO ZDROWIE do pierwszej prawdziwej kontuzji.
FreeMiNT OS Distro Pełna, bootowalna dystrybucja systemu operacyjnego FreeMiNT dla 32-bitowych komputerów Atari.
Atari800MacX 6.1.0 Popularny emulator Atari na Maca otrzymuje wsparcie dla FujiNet/NetSIO oraz liczne poprawki błędów!
RastaConverterBeta19 Najnowsza wersja RastaConvertera wprowadza nowe funkcje odległości kolorów, w tym domyślne "rasta".
Test7800 0.7.1 Nowa wersja emulatora Test7800 w wersji 0.7.1 przynosi usprawnienia w obsłudze Drag and Drop oraz poprawki POKEY dla Stone Age.
Nadchodzi Rogul na Atari ST/STE Konwersja znakomitego Fantasy-Hack'n Slash-Roguelike Rogul z małego Atari na platformy ST/STE