Nie często piszę w kategorii bałagan, lecz tym razem muszę. Ostatnio rzadko jestem na forum bo uległem poważnemu wypadkowi. Na jednym z treningów całkowicie zostały mi zerwane wiązania krzyżowe i poboczne w kolanie. Początkowo miałem gips, teraz jakąś konstrukcję tytanową. Na sztywno będę jeszcze 6 tygodni. Pod znakiem zapytania staje więc mój wyjazd do Trencina. Jeśli jakimś cudem (czyli wypadkowa zdrowia nawet namiastkowego plus kasa ( dużo kasy poszło na zabiegi)) pozwolą mi tam dotrzeć nie wystąpię w meczu przeciw "C=" co boli mnie również jak kolano. SPORT TO ZDROWIE do pierwszej prawdziwej kontuzji.
Gearlynx 1.1.3 Nowa wersja emulatora konsoli Atari Lynx wprowadza binaria dla Linux ARM64 i ulepszony debugger
VQ Tracker Beta 2 Nowa wersja cross-platformowego trackera muzycznego dla Atari XL/XE z poprawkami błędów.
15. edycja BASIC 10 Liner Contest Ruszyła kolejna edycja konkursu na gry i programy napisane w zaledwie 10 liniach kodu.
Gearlynx 1.1.1 Nowa wersja emulatora konsoli Atari Lynx przynosi poprawki błędów.
avi2atari narzędzie w Pythonie do konwersji wideo na format AVF dla 8-bitowych komputerów Atari.