Moja właśnie w paczkomacie nadawczym wylądowała.
Podawałem tylko kod nadania. To informacyjnie dla kolegów. Tylko nadawca ma więcej pracy bo musi klikać zamiast skanować. ;)
Dziękuję!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
ICE-T 2.76 alpha 9 Nowa wersja zaawansowanego emulatora terminala
Street Fighter 2 na Atari - prace trwają W najnowszym materiale wideo autor zaprezentował aktualny stan rozgrywki.
Jurassic Spark - wersja finalna Podczas Grawitacji zaprezentowano wersję uproszczoną, pozbawioną kilku kluczowych elementów, które teraz zostały dodane.
ABBUC Software i Hardware Compos Ogłoszono coroczne konkursy.
Atari ANTIC Displaylist Designer Nowe narzędzie dla twórców oprogramowania na Atari 8-bit.
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » Czy AVG Cart wystarczy zamiast Ultimate 1MB
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Moja właśnie w paczkomacie nadawczym wylądowała.
Podawałem tylko kod nadania. To informacyjnie dla kolegów. Tylko nadawca ma więcej pracy bo musi klikać zamiast skanować. ;)
Dziękuję!
Dziś mam 6 goli za sobą... :) No to fajrant, pilnujcie paczek!
Dzięki! Dziś powinno być doręczenie u mnie :-)
Uprzejmie doniosła :D
Jest i u mnie. Dziękuję za zorganizowaną akcję, @laborant!
Cieszę się, że dotarł. Jest coś nowego do rozgryzania :)
Ja również dostałem. Bardzo dziękuję laborantowi za sprawne ogarnięcie logistyczne.
ja również dziękuję
Wczoraj odebrałem z paczkomatu, dziękuję :-)
Na razie sprawdziłem SIO i PBI - działa, Numena ładuje, pamięć rozszerza. No i OS podmienia, co jest rewelacyjną sprawą.
Ja używam od prawie 2 lat i wreszcie stockowe atarki sa w ruchu a ultimejty i inne mody leża odłogiem
A nie, flagowiec z Rapidusem, U1MB i VBXE odłogiem nie poleży i pozostaje no. 1 u mnie (tuż przed poprzednim flagowcem 1MB by Pasiu + VBXE)
SUBCart dla mnie to opcja "z doskoku", głównie z myślą o 600XL, zawierająca w sobie 1064 i wiele więcej.
No ja już sie wyleczyłem z VBXE i rapidusa,
Cart jest przepotężny. Jest wszystko, czego mógłbym potrzebować na co dzień (bez zmiany charakteru Atari dopałkami). Do 600 XL jeszcze znakomitszy, fakt :)
Robi to wszystko totalnie bez ingerencji. Nie trzeba lutownicy, wiercenia obudowy, itp. rzeźbiarstwa. W czasach ówczesnych spokojnie leżałby na półce z kompami w Wallmarcie czy Aldi jako "official approved and suggested".
"Kupujesz i od razu działasz"
Zgadzam się. Do tej pory w każdym Atari jakie miałem, wrzucałem do środka U1MB i dokupowałem SIDE2/3. Tutaj jest wszystko (a nawet więcej) w jednym urządzeniu.
Może w weekend ogarnę partycje SDX. ;)
Trzeba jeszcze potestować emulację POKEY-stereo i Covoxa :-)
Emulowany Pokey gra dobrze, Covoxa nie testowałem.
ciekawe czy Lotharek podziela Wasz entuzjazm
Brakuje tam jeszcze tylko wyjścia ale z vbxe/Zosii. Wtedy to był było to aby nie rozszerzać ;)
Avg, jest zajebisty do wgrywania, nawet overmirnd czy totaldase nie są mu straszne :)
p.s.2.
Ktoś weźmie się za akcję zrzutka #2 ?
Na razie sporo obejrzałem i wciąż różne ATR-y idą mi bez kabla SIO :)
AVFPlay też daje radę.
Był film "7 Życzeń" swego czasu i jego tytuł pasuje do zrzutki #1.
Ja bawiłem się w sumie nieźle, to była całkiem fajna robota przy realizacji tytułowych 7 życzeń.
Także nie ma się co czaić - II grupa do dzieła - będzie lajtowo, a ile radości :)
Ale teraz musi być jakaś następna "filmowa" ilość chętnych. Byle nie "Piątek 13"...
U mnie to będzie tylko aktualizacja, z avg na sub ;)
Ale teraz musi być jakaś następna "filmowa" ilość chętnych. Byle nie "Piątek 13"...
To może "300: Początek Imperium"? ;)
heheh ;)
No jeszcze wchodzi w grę "365 dni", ale to dłuuugo będą się zbierać. Zresztą miscretro ma chyba partie po 20sztuk, więc to zbyt ambitne tytuły.
"Alibaba i 40-tu rozbójników" to też więcej niż 20 sztuk ;-)
Ale "9-te wrota" już się mieszczą.
9 wrota - tak :) To optymalny tytuł. Chyba zresztą jest już chętnych na #2 rundę właśnie coś koło tego.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » Czy AVG Cart wystarczy zamiast Ultimate 1MB
Wygenerowano w 0.030 sekund, wykonano 61 zapytań