Moja właśnie w paczkomacie nadawczym wylądowała.
Podawałem tylko kod nadania. To informacyjnie dla kolegów. Tylko nadawca ma więcej pracy bo musi klikać zamiast skanować. ;)
Dziękuję!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
zeST 20250814 - Atari ST w FPGA! Nowa wersja zeST przynosi liczne usprawnienia, w tym szybszy tryb turbo i eksperymentalną obsługę Wi-Fi.
RastaConverter Beta13.1 RastaConverter doczekał się nowej wersji - Beta13.1 z wieloma poprawkami, usprawnieniami i nowymi opcjami.
Test7800 0.2.0 Nowa wersja eksperymentalnego emulatora Atari 7800 z poprawkami błędów i lepszą kompatybilnością.
Jedenasty odcinek kursu Larka Larek wraca z kolejną, jedenastą częścią swojego popularnego kursu pisania gier na Atari.
Bad Mood v2.01 dla Atari Falcon Nowa wersja Bad Mood, popularnego portu Dooma, jest już dostępna, przynosząc wsparcie dla Doom II, nowe funkcje i optymalizacje.
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » Czy AVG Cart wystarczy zamiast Ultimate 1MB
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Moja właśnie w paczkomacie nadawczym wylądowała.
Podawałem tylko kod nadania. To informacyjnie dla kolegów. Tylko nadawca ma więcej pracy bo musi klikać zamiast skanować. ;)
Dziękuję!
Dziś mam 6 goli za sobą... :) No to fajrant, pilnujcie paczek!
Dzięki! Dziś powinno być doręczenie u mnie :-)
Uprzejmie doniosła :D
Jest i u mnie. Dziękuję za zorganizowaną akcję, @laborant!
Cieszę się, że dotarł. Jest coś nowego do rozgryzania :)
Ja również dostałem. Bardzo dziękuję laborantowi za sprawne ogarnięcie logistyczne.
ja również dziękuję
Wczoraj odebrałem z paczkomatu, dziękuję :-)
Na razie sprawdziłem SIO i PBI - działa, Numena ładuje, pamięć rozszerza. No i OS podmienia, co jest rewelacyjną sprawą.
Ja używam od prawie 2 lat i wreszcie stockowe atarki sa w ruchu a ultimejty i inne mody leża odłogiem
A nie, flagowiec z Rapidusem, U1MB i VBXE odłogiem nie poleży i pozostaje no. 1 u mnie (tuż przed poprzednim flagowcem 1MB by Pasiu + VBXE)
SUBCart dla mnie to opcja "z doskoku", głównie z myślą o 600XL, zawierająca w sobie 1064 i wiele więcej.
No ja już sie wyleczyłem z VBXE i rapidusa,
Cart jest przepotężny. Jest wszystko, czego mógłbym potrzebować na co dzień (bez zmiany charakteru Atari dopałkami). Do 600 XL jeszcze znakomitszy, fakt :)
Robi to wszystko totalnie bez ingerencji. Nie trzeba lutownicy, wiercenia obudowy, itp. rzeźbiarstwa. W czasach ówczesnych spokojnie leżałby na półce z kompami w Wallmarcie czy Aldi jako "official approved and suggested".
"Kupujesz i od razu działasz"
Zgadzam się. Do tej pory w każdym Atari jakie miałem, wrzucałem do środka U1MB i dokupowałem SIDE2/3. Tutaj jest wszystko (a nawet więcej) w jednym urządzeniu.
Może w weekend ogarnę partycje SDX. ;)
Trzeba jeszcze potestować emulację POKEY-stereo i Covoxa :-)
Emulowany Pokey gra dobrze, Covoxa nie testowałem.
ciekawe czy Lotharek podziela Wasz entuzjazm
Brakuje tam jeszcze tylko wyjścia ale z vbxe/Zosii. Wtedy to był było to aby nie rozszerzać ;)
Avg, jest zajebisty do wgrywania, nawet overmirnd czy totaldase nie są mu straszne :)
p.s.2.
Ktoś weźmie się za akcję zrzutka #2 ?
Na razie sporo obejrzałem i wciąż różne ATR-y idą mi bez kabla SIO :)
AVFPlay też daje radę.
Był film "7 Życzeń" swego czasu i jego tytuł pasuje do zrzutki #1.
Ja bawiłem się w sumie nieźle, to była całkiem fajna robota przy realizacji tytułowych 7 życzeń.
Także nie ma się co czaić - II grupa do dzieła - będzie lajtowo, a ile radości :)
Ale teraz musi być jakaś następna "filmowa" ilość chętnych. Byle nie "Piątek 13"...
U mnie to będzie tylko aktualizacja, z avg na sub ;)
Ale teraz musi być jakaś następna "filmowa" ilość chętnych. Byle nie "Piątek 13"...
To może "300: Początek Imperium"? ;)
heheh ;)
No jeszcze wchodzi w grę "365 dni", ale to dłuuugo będą się zbierać. Zresztą miscretro ma chyba partie po 20sztuk, więc to zbyt ambitne tytuły.
"Alibaba i 40-tu rozbójników" to też więcej niż 20 sztuk ;-)
Ale "9-te wrota" już się mieszczą.
9 wrota - tak :) To optymalny tytuł. Chyba zresztą jest już chętnych na #2 rundę właśnie coś koło tego.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » Czy AVG Cart wystarczy zamiast Ultimate 1MB
Wygenerowano w 0.062 sekund, wykonano 85 zapytań