Chciałem Wam to osobiście powiedzieć @dely i @lewiS, żeby zasugerować co mogło pójść nie tak, ale skoro powstał wątek, to może fajnie żeby zebrać tutaj uwagi w jednym miejscu.
Powiem jak z mojego punktu widzenia to wyglądało.
1.
Napisanie pracy w 48h jest super fajne dla mnie. Jest to jednak podobnego rodzaju przedsięwzięcie dla mnie jak napisanie gry na Grawitacji, gdzie faktycznie wszystkie te godziny trzeba poświęcić na pracę. Termin Grawitacji jest znany rok wcześniej, więc wszystko w zasadzie układam pod to, żeby tam być i ten czas wygospodarować. W przypadku Waszego konkursu ogłoszenie było dosłownie tuż przed samym konkursem, więc przeczytałem je, otworzyłem obok kalendarz, zobaczyłem że mam już inne plany na weekend i w ciągu 30 sekund zapadła decyzja, że udziału nie wezmę, bo nie mogę (choć tak jak mówię sam konkurs bardzo mi się podoba i chciałbym w takowym wziąć udział). Czyli za krótki czas od ogłoszenia do konkursu.
2.
Nagrody ok. Myślę że były atrakcyjne i fajne, chociaż wiadomo że nagrody nie są najważniejsze w takim przedsięwzięciu, startujemy głównie dla zabawy.
3.
Idea ok. Nie znam poprzednich edycji, więc nie wiem czy dla kogoś formuła mogła się wyczerpać, dla mnie formuła jest w zasadzie nowa, bo nie brałem wcześniej udziału:-)
4.
Termin jak dla mnie akurat może być obojętnie czy w weekend czy w tygodniu.